Linnanmäki 1.10.2022

Tänne voit kirjoitella raportteja huvipuistomatkoistasi. Kannattaa pistää myös linkki mahdollisiin kuviin kyseiseltä matkalta.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
JP
Jäsen
Viestit: 1464
Liittynyt: 8.4.2006 9:49
Paikkakunta: Lontoo

Linnanmäki 1.10.2022

ViestiKirjoittaja JP » 6.10.2022 11:32

Kuva

Kävin itsekseni Lintsillä lokakuun ensimmäinen päivä (la), ja se oli kertakaikkiaan loistava päivä huvitella sillä sää oli mitä mainion ja aurinkokin paistoi välillä todella kauniisti! Jonoja ei käytännössä ollut ollenkaan, eli kaikkeen pääsi joko suoraan sisään, tai sitten piti odottaa seuraavaa ajoa kun laite oli jo käynnissä.

Taigaa ajoivat kahdella vaunulla ja paria tuntia ennen sulkemista ottivat toisen niistä pois. Siellä oli jotain häikkää aamusta kun Taigaa ei saatu avattua klo 10:00, vaan se taisi aueta n. 20min myöhemmin. Itse aloitin päivän Salamalla jossa ravasin tyyliin neljä kertaa peräkkäin, ja katsoin siinä samalla kuinka testasivat Taigaa tyhjillään. Siellä oli aamusta Taigan edessä aika paljonkin jonoa, eli säästyin turhalta odottelemiselta kun kävin muissa laitteissa ensin.

Mitä tulee Taigan tärinään, niin sanoisin että se hiukan vaihtelee riippuen siitä missä istut. Oman kokemukseni mukaan vähiten taisi täristä 4-5 penkkirivit edestä laskettuna. En pysynyt kyllä kärryllä miten monta kertaa kävin päivän aikana Taigassa, mutta varmaan yli 12 kertaa, joista useampia ajoja oli ihan eturivissä niin valoisaan kuin pimeän aikaan. Taiga on kyllä todella veikeä pimeällä, kun siinä on junilla omat "etuvalot". Ihmetystä kuitenkin aiheutti se, että Taigan rataa ei ole käytännössä valaistu sitten mitenkään. Vuoristorata on huisin näköinen valoineen kaikkineen, ja kyllä Taigaankin voisi hiukan laittaa lisävalaistusta - edes johonkin kohtaan koska nyt koko rata on ihan pimeä kun aurinko ei enää paista.

Mitäs nyt muista Lintsin laitteista sanoisi. Hurjakuru oli ainut laite joka oli poissa käytöstä Kieputtimen (Tops Spin) lisäksi, joten en päässyt testaamaan Kieputinta ennen sen "kuolemaa". Vuoristoradassa jostain syystä oli kolme jarrumiestä joista vain yksi ajoi vaunuja kerralla, mikä oli hiukan outoa. Eli uutta vaunua ei laitettu radalle kunnes edellisen junan jarrumies tuli takaisin, ja lähti samantien uudelle ajolle. Tämä aiheutti sen että Vuoristorataa ajattiin hiukan hitaammin, mutta silti jonotus oli aina tyyliin alle 5min.

Ainut laite jonka skippasin suosiolla oli Tulireki, joka viime vuonna aiheutti minulle aika pahan niska/selkävaivan, ja sen vuoksi vannoin etten enää ikinä mene Tulirekeen. Eli sen voisi aivan hyvin poistaa Lintsiltä. Ukko yhtä tärisyttää aika paljon ja pitää ihan törkeää melua operoidessaan. Kirnu oli kaikeksi yllätyksekseni yllättävän pehmeä ajoltaan ja siihen olisi päässyt käytännössä koko päivän suoraan. Yleisesti koko huvittelupäivä meni erittäin hyvin, ja kävin lähes jokaisen laitteen ainakin kerran tai useampaankin otteeseen testaamassa.

Ai niin, kävin nyt jopa ensimmäistä kertaa Sea Lifessa, sillä saavuin Lintsille tuntia ennen sen avautumista. Jos sinulla on Lintsin ranneke voit ostaa Sea Life -lipun hintaan 12€, joka oli ihan ok hinta vaikka itse Sea Life onkin pienin missä olen koskaan käynyt. Sen kävelee kyllä aika nopeasti lävitse, jopa alle 30min jos ei nyt hirveästi lueskele niitä infotauluja. Itselläni kesti ehkä noin 40min kävellä koko paikka lävitse ja lukea ehkä joku 30% infotauluista. Eli toisin sanoen ehdin hyvin käymään Sea Lifen läpi ennen Lintsin avautumista. Mutta jos tuosta täyden hinnan (n. 20€) pitäisi maksaa, niin tulisi kyllä aika ryövätty olo. Varsinkin jos vertaan sitä vaikka Lontoon Sea Lifeen, joka on käytännössä ainakin 3x isompi.

Mutta oli kyllä kaikin puolin aivan loistava päivä huvitella. Vaikka lähdinkin puistosta n. 10min ennen sulkemisaikaa, niin olisin vielä pystynyt ravaamaan laitteissa valomerkkiin asti ilman mitään jonoa. Viikinkilaiva sai nyt olla päivän viimein laite sillä Taigaan en enää jaksanut mennä koska sen "nykiminen" ajon aikana alkoi jo tuntua reisissä. Eli halusin leppoisan lopetuksen päivälle, ja Viikinkilaivassa sain ihan privaattiajon, joka kruunasi hienon huvittelupäivän.

Avatar
Siru84
Jäsen
Viestit: 240
Liittynyt: 19.4.2014 21:41
Paikkakunta: Tampere

Re: Linnanmäki 1.10.2022

ViestiKirjoittaja Siru84 » 7.10.2022 11:14

Kiitos kokemuksen jaosta ja yksityiskohtaisista tiedoista. Hyvä tietää että edessä tärisisi vähemmän kuin takana. Ja hyvä jos sen tärinän kuitenkin huomasit kun tuntuu, että ei kukaan muu ole täällä sitä kritisoinut...


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa