Nokkakivi 17.7

Tänne voit kirjoitella raportteja huvipuistomatkoistasi. Kannattaa pistää myös linkki mahdollisiin kuviin kyseiseltä matkalta.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Stuff
Jäsen
Viestit: 197
Liittynyt: 28.1.2006 14:55

Nokkakivi 17.7

ViestiKirjoittaja Stuff » 18.7.2013 8:00

Suomen kesä, ai että! Tuuli niin, että korvissa oikein humisi. Mutten antanut sen häiritä, olin innoissani! Tieni oli tuonut pitkästä aikaa taas vanhan tuttavuuden porteilla. Road Trippini ennen kotiin kurvaamistani, poikkesi onnellisesti pandan tehtaan jälkeen Nokkakiven huvipuistoon jonne saavuimme hyvissä ajoin vähän päälle yhden.

Ajattelin, että tokkopa muutamaa mokomaa enemmän puistossa, kellonajasta ja kelistä johtuen, mutta kun astelin portista sisään huomasin, ihmisiä siellä sun täällä. Paratroopper oli kerännyt kyytiinsä jo kourallisen ihmisiä ja, kun katseli ympärilleen jokaisessa laitteessa oli joku pyörimässä :)

Ensisilmäys puistoon sai jo hymyn nousemaan kasvoilleni. Kuinka kaunis siitä onkaan tullut, ja totta tosiaan se henkii lämmintä nostalgiaa. Viime kerrasta, sora oli vaihtunut nurmeen ja kauniita istutuksia oli aseteltu somistamaan pientä puistoa.

Ensimmäinen laitteeni oli mörkömetsä, olihan se pakko käydä katsomassa. Ihan hauska idea, ja lapsille ehdottomasti mielenkiintoinen paikka. Käärmepuu, oli ainut jota en oikein lunastanut. Se kaipaisi ympärilleen jotakin. Pohjaton kaivo Kiinaan puolestaan oli hauska! Toinen josta tykkäsin kovasti oli se luuranko säteilyvaara-tynnyrin päällä. Tuli oitis mieleen edesmenneen Kirkan Varrella virran - kappale ja ehkäpä tästä johtuen jäin kaipaamaan siihen sitä ns. jokea joka voisi opettaa lapsille saastuttamisesta, ja siitä aiheutuvista haitoista. Jalostaen ideaani seuraavassa kohdassa voisi ottaa huomioon tämän saastumisen vaikutukset, kuten vaikka mutanttiolentoina. Muutama raaja tms. enemmän. Äideillä ja iseillä olisi paljon tiukkoja kysymyksiä edessään, kun lapsien kiinnostus heräisi ;)

Mörkömetsän jälkeen olikin aika ottaa muutama laitelippu, jotta pääsin pitkästä aikaa Miamin ja Tilt-A-Wirlin kyytiin, ne olivat ne "must ride". Tottakai kauden uutuus kummari oli käymisen arvoinen kohde! Siitä hieman lisää alempana.

No ei muuta kun lippukiskalle ottamaan muutama ajolippu, että pääsin huvittelemaan. Oli aivan pakko kysyä nuorelta neidiltä jolta liput ostin, että sattuuko Pia olemaan tänään töissä. Missäpä muuallakaan, kun ruokalautanen nenänsä edessä ja lusikka suussa :D Anteeksi Pia, en voinut tietää..

Loppujen lopuksi Pia saapui paikalle. Oli todella kiva nähdä hieman pidemmän tovin. P.s Kiitos yllätyksestä :) Kun olin Pian kanssa hetken jutustellut, sain houkuteltua kaverini, joka ei laitteista pahemmin välitä Miamin pyörteisiin. Huh huh, en muistanutkaan että kyyti voi olla noinkin lennokasta, kun neiti antoi kunnolla potkua vanhalle herralla tunsin kuinka kerta toisensa jälkeen sitä tempautui hanuri irti penkistä. Olin yhtä hymyä koko ajon ajan ja nauroin riemusta.

Miamin vatkauksen jälkeen, menimme sitten katsastamaan millainen se kauden uutuus kummitusjuna sitten on? Rakennuksen ulkosivua vielä rakenneltiin, mikä sai aikaan kunnon väristyksiä, kun sisältä kuului moottorisahan ääntä. Kysyinkin laitteenkuljettajalta, että onko sisällä odottamassa Texasin moottorisahamurhaaja! Neiti vaan naureksi, ja ajoi vaunumme pimeyteen..! Sisällä tekemistä vielä on, osastoinneissa ja muissa, mutta kyllä se oli vanhaa henkivä teos ehdottomasti sisältä ilman mitään turhia kikkailuja. Useammat ajelun kohteista olivat hienoja, kuten Pialle totesinkin suosikistani heti alusta. En aio spoilata mitä sisällä on, se on vaan itse mentävä katsomaan. En edes muista. Ja toisekseen ei, en pitänyt silmiä kiinni ajon aikana :D Ajanpuutteen vuoksi tyydyin yhteen ajeluun. Myöhemmin uudelleen sitten!

Kummarin jälkeen, kerroin Pialle mietteeni laitteesta ja yritin häntä houkutella ajolle Tilt-A-Whirliin, mutta loppujen lopuksi löysin itseni Marillynin sylistä, yksin! Tämä on se laite, josta todella pidän! Yksinkertainen on kaunista ja kyyti oli vähintäänkin vauhdikasta, kun Marillyn paljasti todellisen villin luonteensa! Ajoimpas toisen kierroksen perään, vaihtaen Elvikseen, mutta jäi vähän "Love me Tenderiksi" Marilynin jälkeen :D

Tässä vaiheessa, olin jo hieman pää pyörällä ja päätin kokeilla vanhan vähintäänkin jännittävän maailmanpyörän. Sen jälkeen, kun on tuudittautunut korkeisiin seiniin gondoloissa, tämä oli hieman hurjan tuntuista, kun gondolasta näki hyvin, kuinka korkealla oli. Lisäjännitys tulee siitä, että vaunun kuvitteli tekevän kuperkeikan kovasta tuulesta johtuen. Kokeilemisen arvoinen ehdottomasti!

Pia vinkkasi autorataa, joten täytyihän se kokeilla! Vaikka laitteessa, ei saakkaan törmäillä niin, olihan se hauskaa vain keskiviikko-ajella kaikessa rauhassa ja väistellä muita, sunnuntai-autoilijoita :D Ainoan kerran törmäsin kun yrtitin pujotella, asiakkaimattomien autojen takaa. Ei siinä auttanut kuin nöyrtyä ja pakittaa kiltisti jatkamaan.

Autoradasta jatkoin Pilvenpyörään. Säikähdin, kuinka sekin onnistui tuntumaan jossain. Meno oli hyvinkin lennokasta. Se vaikuttaa hyvinkin psykologisesti, kun on tottunut "huipputurvallisiin" vempaimiin, ja sitten menee tuollaiseen nostalgiseen pyörittimineen katsoo pakostakin, miten sitä nyt on kiinnitettynä siihen., ja jos tuo tuosta noin nyt aukeaisi, kuinka kaukaa löytäisin itseni?! :D

Ennen kuin poistuimme puistosta, ajelin kierroksen vielä Tiltissä, sekä Miamissa. Kaikin puolin vierailusta jäi oikein hyvä fiilis, kannattaa ehdottomasti pysähtyä katsomaan. Kyllä siellä on sitä jotain :) Stuffi kiittää!
Viimeksi muokannut Stuff 20.7.2013 16:42, yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kehissä jälleen ;)

Avatar
KennethSundberg
Jäsen
Viestit: 1457
Liittynyt: 29.12.2005 19:44
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: *Jatkuu*

ViestiKirjoittaja KennethSundberg » 19.7.2013 7:21

Stuff kirjoitti:Tottakai kauden uutuus kummari oli käymisen arvoinen kohde! Siitä hieman lisää alempana.


Kaikki vaan kiusaa, eikä kerro mitään.

:'( KEN
Älä välitä heistä jotka puhuvat selkäsi takana; sehän vain tarkoittaa että olet heitä muutaman askeleen edellä.

Jäähile

Re: *Jatkuu*

ViestiKirjoittaja Jäähile » 22.7.2013 11:13

KennethSundberg kirjoitti:
Stuff kirjoitti:Tottakai kauden uutuus kummari oli käymisen arvoinen kohde! Siitä hieman lisää alempana.


Kaikki vaan kiusaa, eikä kerro mitään.

:'( KEN


Samaa mieltä!
Olen miettinyt pitäisikö lähteä käymään nokkiksessa. Jos lähden kerron kaiken mitä jää mieleen ja otan kuviakin ja ehkä videonkin ja lataan sen sitten youtubeen :)

Avatar
KennethSundberg
Jäsen
Viestit: 1457
Liittynyt: 29.12.2005 19:44
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Nokkakivi 17.7

ViestiKirjoittaja KennethSundberg » 22.7.2013 21:09

Stuffin raporttiin on salaperäisesti ilmestynyt hieman lisää:

Stuff kirjoitti:menimme sitten katsastamaan millainen se kauden uutuus kummitusjuna sitten on? Rakennuksen ulkosivua vielä rakenneltiin, mikä sai aikaan kunnon väristyksiä, kun sisältä kuului moottorisahan ääntä. Kysyinkin laitteenkuljettajalta, että onko sisällä odottamassa Texasin moottorisahamurhaaja! Neiti vaan naureksi, ja ajoi vaunumme pimeyteen..! Sisällä tekemistä vielä on, osastoinneissa ja muissa, mutta kyllä se oli vanhaa henkivä teos ehdottomasti sisältä ilman mitään turhia kikkailuja. Useammat ajelun kohteista olivat hienoja, kuten Pialle totesinkin suosikistani heti alusta. En aio spoilata mitä sisällä on, se on vaan itse mentävä katsomaan.


Sitä vaan ihmettelen, että Mörkömetsää kyllä spoilasit, muttet Kummaria. Logiikkaa...? :thumbdown: (Alan yhä enemmän uskomaan Nokkiksen mafiaan).

Voisitko edes kertoa Kummarin äänimaailmasta? Olivatko äänet kovia, hiljaisia – vai oliko siellä yhtikäs mitään ääniä?

"Vanhaa henkivä teos ilman mitään turhia kikkailuja." Mitenhän tuonkin oikein tulkitsisi?

:ermmm: KEN
Älä välitä heistä jotka puhuvat selkäsi takana; sehän vain tarkoittaa että olet heitä muutaman askeleen edellä.

Ville H
Jäsen
Viestit: 1060
Liittynyt: 25.11.2012 12:53
Paikkakunta: Pori

ViestiKirjoittaja Ville H » 22.7.2013 21:25

Ei kai meidän foorumilla harrasteta Venäjän ja Kiinan "Sanavapautta" ja muita salaliittoteorioita :P Muuten vanhoja aiheita selaillekseni joku käyttäjä oli laittanut viestin jossa Lintsi oli valittanut yleiseltä paikalta otetuista kuvista Kirnun rakentamiseen liittyen ja tuo on törkeä sana-mielipidevapaus loukkaus Lintsiltä. Tästähän tule mielenkiintoinen aihe :hmmm:

Ken onko foorumilla ennen ollut näitä "mystisiä mafioita" :D

Avatar
KennethSundberg
Jäsen
Viestit: 1457
Liittynyt: 29.12.2005 19:44
Paikkakunta: Turku
Viesti:

ViestiKirjoittaja KennethSundberg » 22.7.2013 21:34

Ville H kirjoitti:Ken onko foorumilla ennen ollut näitä "mystisiä mafioita" :D


Noh, ehkäpä vaan syy on minussa itsessäni, kun olen noin vuodesta 2002 lähtien kertonut ehkä liikaakin Särkkiksen Tornista. Eipä kuitenkaan koskaan tullut mieleeni, että sen sisällöstä kertomalla pilaisin jonkun ajonautinnon. Stuffeliinos kuului itsekin Tornin faneihin, vaikka tiesi siitä ihan kaiken...

-K
Älä välitä heistä jotka puhuvat selkäsi takana; sehän vain tarkoittaa että olet heitä muutaman askeleen edellä.

Jäähile

ViestiKirjoittaja Jäähile » 25.7.2013 11:23

En ymmärrä mitä pahaa on kertoa laitteen nyt esimerkiksi juuri Nokkakiven kummarin sisällöstä ja ajelusta. Jos haluaa itse kokea ilman mitään ennakkotietoja kyseisen ajelun ei sitä "spoileria" tarvitse lukea. Aika yksinkertaista minusta :viheltelee:

Itsekkin alan uskomaan jo johonkin "Nokkiksen mafiaan".....

Ville H
Jäsen
Viestit: 1060
Liittynyt: 25.11.2012 12:53
Paikkakunta: Pori

ViestiKirjoittaja Ville H » 25.7.2013 11:25

Jäähile kirjoitti:En ymmärrä mitä pahaa on kertoa laitteen nyt esimerkiksi juuri Nokkakiven kummarin sisällöstä ja ajelusta. Jos haluaa itse kokea ilman mitään ennakkotietoja kyseisen ajelun ei sitä "spoileria" tarvitse lukea. Aika yksinkertaista minusta :viheltelee:

Itsekkin alan uskomaan jo johonkin "Nokkiksen mafiaan".....


Lisäksi foorumiltamme on kadonnut mystisesti henkilöitä kuten Juice ja hän ei ole enään pitkään aikaan päivittänyt sivujaan, minkä on sinäänsä sääli. Onko tämänkin takana joku Suomen huvipuistomafia :P Kaikenlaista juonittelua ja salailua tämä Huvipuistomaailma teettäkin. Salaliitto-teorian aika(ko) :hmmm:

Avatar
Ihme Mies
Jäsen
Viestit: 694
Liittynyt: 30.7.2008 22:37

ViestiKirjoittaja Ihme Mies » 25.7.2013 12:14

Ville H kirjoitti:Lisäksi foorumiltamme on kadonnut mystisesti henkilöitä kuten Juice ja hän ei ole enään pitkään aikaan päivittänyt sivujaan, minkä on sinäänsä sääli. Onko tämänkin takana joku Suomen huvipuistomafia :P Kaikenlaista juonittelua ja salailua tämä Huvipuistomaailma teettäkin. Salaliitto-teorian aika(ko) :hmmm:


Niin ja Kuvablogi-sivustokin ajettiin alas siinä vaiheessa, kun minulla taisi olla siellä jotain päälle 500 huvipuisto/tivolikuvaa näytillä Suomesta ja maailmalta... ;)

Ville H
Jäsen
Viestit: 1060
Liittynyt: 25.11.2012 12:53
Paikkakunta: Pori

ViestiKirjoittaja Ville H » 25.7.2013 12:17

Ihme Mies kirjoitti:
Niin ja Kuvablogi-sivustokin ajettiin alas siinä vaiheessa, kun minulla taisi olla siellä jotain päälle 500 huvipuisto/tivolikuvaa näytillä Suomesta ja maailmalta... ;)


Törkeää :o saitko mitään syytä, miksi et saanut/voinut jatkaa sivustosi yllä pitämistä. Sama asia kuin Rcdb tai Coastergallery ajettaisin alas :ermmm:

Avatar
Ihme Mies
Jäsen
Viestit: 694
Liittynyt: 30.7.2008 22:37

ViestiKirjoittaja Ihme Mies » 25.7.2013 12:26

Ville H kirjoitti:Törkeää :o saitko mitään syytä, miksi et saanut/voinut jatkaa sivustosi yllä pitämistä. Sama asia kuin Rcdb tai Coastergallery ajettaisin alas :ermmm:


No ilmainen palvelu ajettiin alas. Meni sieltä kaikkien muidenkin käyttäjien kuvablogit samalla tavalla, oli sitten kuvat mistä aiheesta tahansa.

Mutta olihan se aika törkeää, kun ilman varoitusta sen sulkivat. Mutta ilmaispalvelut on aina ilmaispalveluja, ei ole eka kerta...

Stuff
Jäsen
Viestit: 197
Liittynyt: 28.1.2006 14:55

ViestiKirjoittaja Stuff » 25.7.2013 12:53

Hei, nyt menee niin offtopiciksi. Olin ihan innoissani ett wow kymmenen vastausta, mutt sisältö on sitten vaan soutamista ja huopaamista mafioista sun muista. En kerro siitä sen vuoksi, koska en muista juttuja kuin sieltä täältä. Yksi kerta ei rekistöröinyt niitä kovalevylleni. Äänimaailma käsitte kohtausten äänet. Eli jos vastassa olisi vaikka ollut juna, niin junasta kuuluisi junalle ominaisia jarrujen kirskuntoja jne :) Mitään ns. taustamusiikkia, en nyt rekistöröinyt, ellei taustalla laulanutta moottorisahaa lasketa :D
Kehissä jälleen ;)

paappa
Jäsen
Viestit: 624
Liittynyt: 10.1.2006 9:08

ViestiKirjoittaja paappa » 26.7.2013 10:05

Menee tämäkin jo aihealueen ulkopuolelle, mutta samaan sarjaan kuulunee joittenkin muiden kommenttienn kanssa.

Tulee mielleen vaha sanonta "maistele ensin sanojasi, ennenkuin sylkäiset ne ulos", mikäli ymmärrätte, mitä tarkoitan, jos ette, niin en ala selittään.

Mikäli esim Linnanmäki tai muu paikka julkaisee videota tms ennakkoon,
niin ei kai se edellytä sitä, että myös muiden on tehtävä niin.

Eiköhän liene kunkin yrityksen oma asia, mitä kertovat ja mitä ei, kullakin on varmaan oma linjansa noissa asioissa.

Eniten alkaa huvittamaan noi "mafia" kirjoittelut, mistä tai keneltä sitten lienee saaneet alkunsa. Kannattaisikohan vähentää noitten jenkkisarjojen katselua ja niitten salaliittoteorioiden liiallista omaksumista.

Avatar
Zorlim
Jäsen
Viestit: 601
Liittynyt: 6.1.2011 16:57
Paikkakunta: Rovaniemi

ViestiKirjoittaja Zorlim » 26.7.2013 11:30

Itse toivoisin että Ihme Mies (ja Markku) palauttaisivat huvipuistokuvansa jonnekin. Ihme Miehen kuvia erityisesti kaipaan.
Aiemmin täysi huvipuistohullu, nyt vähentänyt mielenkiintoaan. Huvipuistoja en silti koskaan unohda.

Avatar
Pia
Moderaattori
Viestit: 1814
Liittynyt: 28.12.2005 22:36
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

ViestiKirjoittaja Pia » 26.7.2013 12:01

Eiköhän siirrytä sitten takaisin Stuffin matkaraporttiin.

Kiitos Stuff matkaraportista! Oli hyvä tarina ja mukavaa, että viihdyit puistossa. Otetaan uusiksi ensikerralla vähän paremmalla ajalla :).
- Pia

"Kukaan meistä ei ole täydellinen, ja minä olen siitä täydellinen esimerkki ;)."


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija

cron