Huvipuistolaiteuutuuksia eri valmistajilta

Huvipuistoihin liittyvää yleistä keskustelua.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Huvipuistomies
Jäsen
Viestit: 81
Liittynyt: 27.6.2014 10:20

Huvipuistolaiteuutuuksia eri valmistajilta

ViestiKirjoittaja Huvipuistomies » 10.5.2019 20:51

En oikein löytänyt sopivaa ketjua valmiiksi, joten loin uuden. Ajattelin, että tähän ketjuun voisi linkkailla laiteuutuuksista sitä mukaa kun niitä markkinoille/puistoihin ympäri maailmaa ilmestyy. Ensisijaisesti ajattelin flatrideja, mutta kai tähän vuoristoratojakin voi linkkailla, sikäli kun ovat jollakin tapaa täysin uudenlaisia. Ideana ei siis ole linkata tuttujen laitetyyppien uusista asennuksista, vaan markkinoille tulevista/tulleista täysin uudenlaisista laitteista. Myös uudet versiot tutuista laitetyypeistä hyväksytään (esim. suspended Top Spin, Giga Discovery jne.)

Zamperla on tuomassa Air Racesta uuden Super Air Race-version, jossa laitteen keskiörunko nostetaan ylös ja ajo tapahtuu korkealla ilmassa:
https://www.facebook.com/zamperlarides/ ... =3&theater

Zamperla on tuomassa markkinoille myös kokonaan uuden laitetyypin, nimeltään Nebulaz, jonka prototyyppi nähdään Super Air Racen tavoin tänä kesänä Coney Islandin Luna Parkissa, New Yorkissa:
https://www.facebook.com/zamperlarides/ ... 911584886/

Molemmat erittäin kiinnostavan oloisia ja näyttäviä laitteita!

HuvipuistoPöllö
Jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 17.4.2019 20:37

Re: Huvipuistolaiteuutuuksia eri valmistajilta

ViestiKirjoittaja HuvipuistoPöllö » 10.11.2019 22:31

S&S on hiljattain paljastanut uuden mielenkiintoisen vuoristo ratakonseptin. Sen idea on sen verran vaikea selittää, että pistän suoraan videon siitä, niin saatte käsityksen mistä on kyse.

https://www.youtube.com/watch?v=SN20q1m0kPM

Omasta mielesta tuo konsepti vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta ja jään odottamaan saadaanko siitä mitään todellisuudessa aikaiseksi. Olettaen, ettei se sisällä järkyttävää määrää teknisiä ongelmia, niin tuollainen vähän isonnettu versio voisi mielestäni sopia erinomaisesti, johonkin pienempäämkin puistoon ja toimia sen vetonaulana.
Mitäs mietteitä teillä muilla olisi tähän konseptiin liittyen?


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron