Nokkakivi 2019

Keskustelua Nokkakiven puistosta.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
JP
Jäsen
Viestit: 1408
Liittynyt: 8.4.2006 9:49
Paikkakunta: Lontoo

Nokkakivi 2019

ViestiKirjoittaja JP » 9.6.2019 0:02

Kysyin pari päivää sitten Facebookissa Nokkakiveltä mitä uutuuksia tälle kaudelle on luvassa, ja näin sieltä vastattiin:

Tänä kesänä meille on saapunut kaksi vihersiipiaraa töihin lasten iloksi ja yritetään saada juhannuksen jälkeen yksi käyntikohde vielä auki, ilmoitamme siitä lähemmin.

Jos joku foorumilaisista on poikkeamssa Nokkiksessa lähiaikoina, niin käykääs katsomassa ja selvittelemässä mikä tuo käyntikohde voisi olla. ;) Ja mikäli tuo vihersiipiara on nimenä tuntematon (niin kuin oli minulle), niin kyseessä on tosiaan papukaija, juuri sellainen millaisen monesti näkee merirosvoilla.

Avatar
Jussunen
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 15.4.2017 10:51
Viesti:

Re: Nokkakivi 2019

ViestiKirjoittaja Jussunen » 19.6.2019 9:29

Toisella sivulla täällä puhuttiin siitä, että tämä työnimellä Hullut huoneet -hupitalo on tulossa Nokkakiveen. Löysin sattumalta joltain sivulta, että se pitäisi arviolta avata kesäkuun lopussa, eli aivan pian! https://www.lastenloytoretket.fi/loytor ... huvipuisto

Avatar
JP
Jäsen
Viestit: 1408
Liittynyt: 8.4.2006 9:49
Paikkakunta: Lontoo

Re: Nokkakivi 2019

ViestiKirjoittaja JP » 15.11.2019 1:15

Nokkakivi - Kauden 2019 Päättäjäiset Minireportti

Mainitaampas tässä että oli ystäväni kanssa Nokkiksen 2019 kauden päättäjäisissä. Päivä oli suhteellisen hiljainen, jonoa ei ollut oikeastaan juuri mihinkään laitteeseen poislukien Pilvenpyörän, johon joutui maksimissaan odottamaan pari ajokierrosta. Ainoastaan Tilt-A-Whirl oli päättäjäisissä pois käytöstä (korjattavana), kaikki muut laitteet oli auki. Enemmänkin porukkaa olisi saanut olla, sillä sää oli erittäin hyvä!

Valitettavasti mitään uutta Hupitaloa ei nähnyt missään, eikä siitä ollut myöskään mainintaa kartassa. Vaikuttaa siis siltä että kyseinen uutisissa mainittu uutuus jäi valmistumatta kaudelle 2019 ja tuleekin ehkä vasta kaudelle 2020.

Seuraavaksi on pakko mainita että Laukaanhovin sisutus ja yleisilme oli parantunut huomattavasti sitten viime vierailuni! Nyt paikka tuntuu loogiselta, avaralta ja jopa viihdyttävältä! Tosin se lastenvaatekauppa mikälie (Kurjat Kuppilat jakson nähneet tietää mistä puhun) on yhä siellä, ja tuntuu yhä vähän "out-of-place" tyyliseltä liikkeeltä. Mutta silti täytyy sanoa että nyt Laukaanhovi on nykyään jo todella viihtyisämpi taukopaikka, ja olin yllättynyt että heiltä löytyy nyt jopa esiintymislava! Nokkakiven kannattaisi järjestää jotain lasten teemapäiviä kaudeksi 2020, jolloin huvittelun lisäksi samana päivänä pääsisi katsomaan vaikka konserttia (esim. Titi-Nalle tai jotain vastaavaa tuli ekana mieleen). Tällöin lapsiperheet saisivat kaksi hyvää syytä tulla Nokkakiveen!

Mitä tulee vielä Laukaanhovin ruokatarjontaan, niin olen yleensä syönyt Laukaanhovissa Nokkakivi reissullani pizzan, mutta ne olivat nyt poistuneet täysin ruokalistoilta. Tilalle on saatu mm. X-Mealin hampurilaisia, jotka ovat kerrassaan herkullisia! Suosittelen.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron