22.2 Lintsin Sea Life

Tänne voit kirjoitella raportteja huvipuistomatkoistasi. Kannattaa pistää myös linkki mahdollisiin kuviin kyseiseltä matkalta.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
Ilari
Jäsen
Viestit: 948
Liittynyt: 4.1.2006 14:15
Paikkakunta: Helsinki

22.2 Lintsin Sea Life

ViestiKirjoittaja Ilari » 22.2.2006 17:57

Koittakaa kestää mun selitystä mutta tuleepahan tääkin osasto korkattua. :roll:

Mentiin siskon ja isän kanssa sitten Sea Lifeen kun oli kerta tullut iso uudistus, eikä olla muutenkaan käyty siellä kuin viimeksi avaamisvuonna. Me lähdettiin täältä vuosaaresta n. kello 10:ltä metrolla ja ratikalla lintsille päin ja tähdättiin piraijojen ruokinta-aikaan joka on klo. 11 joka päivä. Onneksi tultiin vähän etuajassa sillä siellä oli aivan valtavat jonot lipunmyyntitiskille, taisi olla parikin jotain isoa ryhmää jonottamassa. Se uusi viidakkoalue tulikin kierroksella heti ensimmäiseksi.


*SPOILERI-VAROITUS ALKAA*


Aluksi siinä tuli eteen hieno pikku-vesiputous ja kuljettiin pienen puron yli menevän sillan yli. Heti huomasi kuinka upeasti alue on toteutettu viimeistäkin yksityiskohtaa myöten. Valaistus oli hämärä ja taustalla kuului viidakon ääniä. Matalassa lammikossa olisi kyltin mukaan pitänyt olla kilpikonna, mutta ei me löydetty sitä. Seuraavaksi taisi olla pari kala-allasta jotka oli valitettavasti huollossa. Juuri ennen piraijoja oli lasin takana joku epämääränen pehmo-otus joka ei liity mitenkään viidakkoon tai Sea Lifeen :P. Ne piraijat oli oikeastaan todella pieniä, eikä niillä ollut kovin iso allaskaan. Kun niitä vihdoin tultiin ruokkimaan, niille annettiin pihdeillä vaan kaksi suunnilleen niitten kokoista kalaa, jotka ne repikin todella nopeasti niin että jäi vain luut jäljelle. Viidakkoseikkailussa tuli piraijojen jälkeen sinisiä pienen pieniä myrkkynuolisammakoita ja vielä melko pieni kuningasboa.


*SPOILERI-VAROITUS LOPPUU*


Seuraavaksi se piraijojen syöttäjä vei katsojat katsomaan aiemmin Sea Lifen ensimmäiseen altaaseen (siis ennen kuin viidakkoseikkailu tuli) kun se syötti kädestä aika isoa hienon väristä kalaa. Mustekalaosasto oli pienempi kuin osasin odottaa, oli vain pari jotain räkäklimppiä :). Yhden mustekalan altaassa oli duploja ja joku kirkkaan värinen muoviputkilo sille leluksi, se mustekala oli kuitenkin jossain kivenkolossa piilossa.

Sea Life -kierroksen jälkeen ostettiin myymälästä kaikille jotkut hienot krääsäkivet ja mentiin kahvilaan. Syömisen jälkeen huomattiin että ehditään vielä rauskujen ruokintaan, ja ne rauskut ruokittiin sellasen muoviputkilon avulla ettei muut samassa altaassa olevat kalat nappaisi ruokaa heti pinnalta ennen rauskuja. Lopuksi käytiin vielä talvipuutarhassa ja stadionin tornissa ja ostettiin irtokarkkia.
5... 4... 3... 1... OFFBLAST!

juice
Jäsen
Viestit: 391
Liittynyt: 29.12.2005 16:50
Paikkakunta: Porvoo, Uusimaa, Etelä-Suomen lääni, Suomi(FINLAND)
Viesti:

Re: 22.2 Lintsin Sea Life

ViestiKirjoittaja juice » 17.3.2006 2:19

Ilkku kirjoitti:Aluksi siinä tuli eteen hieno pikku-vesiputous ja kuljettiin pienen puron yli menevän sillan yli. Heti huomasi kuinka upeasti alue on toteutettu viimeistäkin yksityiskohtaa myöten. Valaistus oli hämärä ja taustalla kuului viidakon ääniä. Matalassa lammikossa olisi kyltin mukaan pitänyt olla kilpikonna, mutta ei me löydetty sitä. Seuraavaksi taisi olla pari kala-allasta jotka oli valitettavasti huollossa. Juuri ennen piraijoja oli lasin takana joku epämääränen pehmo-otus joka ei liity mitenkään viidakkoon tai Sea Lifeen :P. Ne piraijat oli oikeastaan todella pieniä, eikä niillä ollut kovin iso allaskaan. Kun niitä vihdoin tultiin ruokkimaan, niille annettiin pihdeillä vaan kaksi suunnilleen niitten kokoista kalaa, jotka ne repikin todella nopeasti niin että jäi vain luut jäljelle. Viidakkoseikkailussa tuli piraijojen jälkeen sinisiä pienen pieniä myrkkynuolisammakoita ja vielä melko pieni kuningasboa.

Ne kilpparit on aika pienikokoisia ja on toisinaan siellä altaassa juurien alla niin ettei niitä helposti huomaa, mutta jos tarkkaan kattoo niin ne kyllä silloinkin huomaa. Ne kyllä kasvaa ja sen myötä ne erottaa paremmin aikanaan.
Piraijat on tilapäisesti toisessa altaassa kun se allas mihin ne laitetaan on ollut remontissa kun se vuoti ja aiheutti lisäksi veteen jonkun haitallisen aineen pitoisuuden. Niitä Piraijoja on osa karanteenissa sen tilapäisen altaan pienuuden takia. Se oikea piraija-allas on sitä tilapäistä vastapäätä (siis käytävän toisella puolella) oleva n. 2 metriä korkea allas.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa