Powerpark 2014

Keskustelua Powerparkista.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
Anac0nda
Jäsen
Viestit: 829
Liittynyt: 2.1.2006 15:34

Re: Powerpark 2014

ViestiKirjoittaja Anac0nda » 10.6.2014 21:23

Viime viikolla tuli käytyä nopea reissu Powerissa ja pääsin testaamaan vesilaitteet, Dragon Towerin sekä Fun Housen.

Vesilaitteista Real Snack Jet Ski oli samanlainen kuin Bakkenissa testaamani Dillen; näyttää vaatimattomalta, mutta kyydit ovat yllättävän vauhdikkaat ja saavat hymyn huulille joka kerta. Kwai River on mukava perusvesilaite, mutta tuntui hiukan tylsältä kellua pudotusten välinen matka kun ympäristö on (vielä) niin tyhjä. Isompi pudotus on mukavan korkea ja kastelee kyllä kaikissa penkeissä istuvat.

Dragon Toweria oli kiinnostava verrata Linnanmäen Kingiin. DT selvästi jarruttaa aikaisemmin, mutta myös äkäisemmin. Siinä missä Kingi jarruttaa vasta selvästi puolen välin jälkeen ja jarrutus alkaa pehmeämmin/sulavammin, DTn jarrut alkavat jo puolessa välissä, eikä jarrutus ala yhtä pehmeästi, vaan tuntuu äkillisemmältä. Sitten loppumatkan onkin hidasta valumista alas kun vauhdit on saatu jo pysäytettyä. Saattaa myös johtua tyhjästä vaunusta, että vauhtia ei riittänyt pidemmälle (Kingi tulee selvästi vauhdikkaammin ja alemmas täydellä vaunulla).

Fun House on kuten yllä mainittu entisen pelihallin paikalla Thunderbirdin nostomäen takana. Sisätila koostuu kolmesta hallista, jokaisessa hallissa reitti etenee siksakkia metallikaiteiden välissä. Matkan varrelta löytyy lukuisia liikkuvia lattioita, pyöriviä kiekkoja ja yllättäviä ilmasuihkuja. Reitti on jaettu selkeästi puoliksi siten, että toisella puolella ovat esteet ja toinen reitti ohittaa ne. Reittien välissä kulkevassa kaiteessa on kuitenkin paljon aukkoja, eli on helppo vaihdella estereitin ja ohitusreitin välillä. Esteet eivät kuitenkaan ole jatkuvasti päällä, vaan jokaiselle pätkälle on alussa sensori, joka aktivoi esteet. Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluaa toistaa jonkin esteen, on heiluteltava kättä sensorin välissä useasti. Jokaisen hallin reunoilla on hauskaa rakennustyömaateemaa. Vaikka vierailupäivänäni oli puistossa hiljaista, olivat efektit melko kovaäänisiä ja kaikuivat halleissa. Kaiken kaikkiaan tykkäsin kyllä Fun Housesta, ja varsinkin hyvällä kaveriporukalla riemua riittää! Nopeasti kierrettynä läpi kävelee parissa minuutissa, mutta saimme yhteen reissuun kulumaan 20 minuuttia kun ei muita asiakkaita ollut! :D
Liitteet
022.jpg
Ilmeellä :D
019.jpg
Fun House sisältä
020.jpg
Fun Housen sisäänkäynti
CC: 150

Ville H
Jäsen
Viestit: 1060
Liittynyt: 25.11.2012 12:53
Paikkakunta: Pori

Re: Powerpark 2014

ViestiKirjoittaja Ville H » 16.6.2014 9:19

Itse olin perjantaina (13.6) Powerparkissa, kavereiden kanssa ja tulipa testattua sitten tuo Funhouse :) Voihan sanoa, että erittäin mukava ja hauska hankitahan se on, mutta ei vedä ihan vertoja Vekkulalle, mutta jokatapauksessa se on käytävä jokaisella Powerpark-reissulla :cool: Metkulaa ja Funhousea ei voi edes verrata, joten se kertoo tarpeeksi. Kaikkien iloksi sain muuten varmistuksen, eräältä puiston työntekijältä, että todellakin ensi kaudeksi on tulossa uusi vuoristorata ja koko vesilaite-alue oli täynnä merkattuja puukeppejä joita oli myös vedessä, joten laite tulee kulkemaan myös veden päällä. Asemarakennuksesta ja muusta ei ole merkkiäkään, mutta eiköhän niitäkin aleta jo rakentaaman loppukesän aikana. Joyriden takana oleva iso rakennus on siis jonkinlainen kioskirakennus jossa taisi olla 3 kojua, en kyllä nähnyt millaisia, olivat meinaan suljettu vielä. Mutta nille jotka eivät vielä tänä vuonna tai eivät ole olleet Powerparkissa, niin ensi vuonna sitten menette Härmään viimeistään ;)

Avatar
JP
Jäsen
Viestit: 1254
Liittynyt: 8.4.2006 9:49
Paikkakunta: Lontoo

Re: Powerpark 2014

ViestiKirjoittaja JP » 18.6.2014 22:23

Hei eihän kukaan ole Powerin vierailuillaan sattumalta bongannut tuon uuden radan pienoismallia esim. Power Palacesta? Tuli vaan mieleen et silloin kuin Thunderbirdin tulosta ilmoitettiin, niin peräti edellisenä kautena Power Palacessa oli jo näytillä Thunderbirdin pienoismalli. Luonnollisesti siis mietin että josko jotain vastaavaa voisi käydä tämän uudenkin radan kohdalla... ?


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa