Powerpark 2021

Keskustelua Powerparkista.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
JP
Jäsen
Viestit: 1411
Liittynyt: 8.4.2006 9:49
Paikkakunta: Lontoo

Powerpark 2021

ViestiKirjoittaja JP » 5.11.2020 3:20

Aloitetaampa uusi keskustelu tulevasta vuodesta. Vaikka huvipuistot ovatkin suunnitelleet tulevien vuosien uutuuslaitteet jo kauan aikaa sitten, niin olisin kyllä aika yllättynyt jos Poweriin tulisi jotain uutta vuonna 2021. Korona sekä Pitt's Specialin tulo (sekä varmasti huonontuneet lipputulot) varmaan tarkoittaa ettei mitään uutta laitetta ole tulossa kaudelle 2021 koska rahat on vähissä.

Jos on Powerin laitehistoriaan katsominen, niin Junkerin jälkeehän tuli aika pitkä paussi ennen kuin mitään uutta tuli. Ja varmaan käy nyt näin uudestaan kun ottaa huomioon koronan vaikutukset. Mutta toisaalta voisihan Poweri tehdä jotain pientä laitepäivitystä, kuten viimein laajentaa Devil's Mine Hotelsia kuten joskus aikoinaan puhuivat? Se tuskin kovin paljoa maksaisi + samalla koko darkkis vois saada pienen ulkonäkö-päivityksen jota se ainakin viime reissun jälkeen mielestäni kaipasi.

Muuten jos ketään kiinnostaa Powerissa vierailu vuonna 2021 tai 2022, niin nyt niillä on syysalessa rannekkeet 26€/kpl, ja ne tosiaan voi käyttää seuraavan kahden vuoden sisällä. Eli sinällään aika hyvä diili jos on Powerissa aikeissa käydä tulevaisuudessa. Lippuja voi hommata täältä ja taidan melkein ostaa itselleni pari jemmaan, sillä normaalistihan noi on melkein tuplat jos ostaa paikanpäällä.

Avatar
Arttu
Admin
Viestit: 1042
Liittynyt: 28.12.2005 16:37
Paikkakunta: 09

Re: Powerpark 2021

ViestiKirjoittaja Arttu » 6.11.2020 18:01

Erikoista kyllä, että rannekelahjakortti on kaksi kautta voimassa.. Ilmeisesti ei ole tulossa sitten lippuihinkaan muutoksia? Jos olisin miljonääri, niin ostaisin noita kyllä nyt varastoon.

Toivottavasti ja oletettavasti Gerstlauerin porukka kävisi nyt säätämässä Pitts specialin kuntoon ja luotettavaksi radaksi ennen ensi kauden avajaisia.

Avatar
JP
Jäsen
Viestit: 1411
Liittynyt: 8.4.2006 9:49
Paikkakunta: Lontoo

Re: Powerpark 2021

ViestiKirjoittaja JP » 6.11.2020 19:09

Vähän veikkaan et Powerissakin hiukan pelätään miten seuraavan kesän kanssa käy, ja aiheuttaako korona vielä silloin asiakaskatoja. Helpompi siis tässä vaiheessa myydä rannekkeita tulevaisuuteen todella halvalla, että saisivat edes jotain rahavirtaa kassaan jos ensi kesästä tuleekin fiasko.

Mutta pitää sanoa että jos Powerissa on ajatellut yhtäänkin käydä, niin nyt jos koskaan olisi mahtava tilaisuus hommata rannekkeita jemmaan pilkkahintaan! Meinaan toi tarjoushinta on jo halvempi kuin Nokkakiven ranneke (28€)! Ja vaikka sitä ei itse pääsisi käyttämään, niin sen rannekkeenhan voi aina antaa jollekin vaikka lahjaksi tai myydä pois (jolloin siitä varmasti saa maksetun hinnan takas kun normiranneke on sen 45€). Et nyt vaan kaikki ostamaan rannekkeita, itsekin ostin juuri kaksi Maxi-ranneketta. :cool:

Btw. Näyttävästi ostoksen jälkeen saat sellaiset digitaaliset ranneke-kupongit, joita vastaan sit ilmeisesti portilla voi lunastaa itselleen ne rannekkeet. Eli näyttäisi siltä että Poweri ei postita fyysisiä rannekkeita, vaan ne pitää lunastaa huvittelupäivänä ostokuittia/kuponkeja vastaan.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija

cron