Powerpark 2019

Keskustelua Powerparkista.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

HeXa
Linkkimestari
Viestit: 805
Liittynyt: 3.1.2006 15:28
Paikkakunta: Lahti

Re: Powerpark 2019

ViestiKirjoittaja HeXa » 3.10.2019 20:28

Powerpark on käyttänyt varmasti kahden Jungerin verran viime vuosien aikana rakentamiseen... Kuten ravirata, joka on tolkuttoman kallis investointi sitä on fiksattu joka vuosi mm tänä vuonna uusi ravintola ja valaistus... uusi mökkikylä/leirintäalue... joten en nyt näkisi kovin säästökuurilla elämistä... toki tänä vuonna ei ostettu laite rintamalla, "kuin" enterprise... Powerpark on laajenpi kokonaisuus, kuin pelkästään huvipuisto. kuka enään muistaa että itseasiassa huvipuisto osio on tai ainakin oli Powerland :)

HeXa
Linkkimestari
Viestit: 805
Liittynyt: 3.1.2006 15:28
Paikkakunta: Lahti

Re: Powerpark 2019

ViestiKirjoittaja HeXa » 3.10.2019 20:32

ja mitä tulee Powerparkin teemoitukseen niin... heillä on ollut kautta aikain tapana tehdä teemoitukset monesti vasta vuoden parin päästä laite hankinnan jälkeen... ja mielestäni Enterprise oli aika mainiossa kohdassa, joten toivottavasti pysyykin siinä... toki siinä olisi vielä oikein mainiosti tilaa tehdä vielä mainio asema joka sopii puiston muuhun teemoitukseen...

Kuva

HeXa
Linkkimestari
Viestit: 805
Liittynyt: 3.1.2006 15:28
Paikkakunta: Lahti

Re: Powerpark 2019

ViestiKirjoittaja HeXa » 3.10.2019 20:39

Lunatic kirjoitti:Toisaalta tosiaan Neo's Twister on aika kamala laite ja Joyridekin melko turha, joten voi olla että hankita on jokin koko perheelle sopiva rata jomman kumman tilalle. Jos saisin itse valita niin ehdottaisin tilalle Vekomalta suspended family coasteria.


Vinkki: kannattaa testata Joyriden VR versiota suosittelen... itse menneenä kesänä testasin ja oli kova...

Avatar
JP
Jäsen
Viestit: 1313
Liittynyt: 8.4.2006 9:49
Paikkakunta: Lontoo

Re: Powerpark 2019

ViestiKirjoittaja JP » 6.10.2019 12:06

HeXa kirjoitti:ja mitä tulee Powerparkin teemoitukseen niin... heillä on ollut kautta aikain tapana tehdä teemoitukset monesti vasta vuoden parin päästä laite hankinnan jälkeen.

Näin oli lähinnä Powerparkin alkuaikoina, mutta Thunderbirdin (2006) tulon jälkeen käytännössä kaikki uudet laitteet ovat olleet viimeisen päälle teemoitettuja jo alusta alkaen. Enteeri on tässä tapauksessa oikeastaan ainut poikkeus edesmenneen Dark Riden kanssa.

Muistan kun kävin Powerissa ekan kerran vuonna 2005, niin silloin Cobralla oli juuri nuo karmivan näköiset muovikatokset sun muut. Mutta seuraavasta vuodesta eteenpäin (Thunderbirding tultua) Poweri alkoi todenteolla panostamaan teemoitukseen, ja vanhat laitteet alkoivat hiljalleen saada tyylikkäitä teemoituksia tasaiseen tahtiin. Jos uutta teemoitusta ei tullut, niin tällöin oli aika selvää että laite tulee poistumaan Powerista jossain vaiheessa (Tappis Volant ja Turbo Drop on tästä hyviä esimerkkejä).

Tänäpäivänä Music Express, Crazy House ja Joy Ride taitaa olla ainoat "vanhat" laitteet Powerissa, jotka eivät ole saaneet mitään teemoitusta tai "remonttia" vuosien varrella. Luulen että Powerin alkuaikoina teemoitukseen ei haluttu hirveästi panostaa, sillä tuolloin ei ollut varmaa tuleeko huvipuisto edes kannattamaan. Mutta Cobran jälkeen Powerin potentiaali tuli esille, ja Jormakin varmaan hoksasi että tehdäänpäs kerralla hyvää jälkeä. Ja tästä syystä vanhojakin laitteita alettiin parantelemaan Jorman standardien tasolle seuraavien vuosien varrella.

Jos vertaa miltä Poweri näytti 15 vuotta sitten nykypäivään, niin Poweri on kyllä käynyt läpi aivan uskomattoman muodonmuutoksen. Ja ironistahan tässä on juuri se minkä HeXa juuri mainitsikin, että kaikki Suomessa tuntee Powerin "Powerparkkina", joka ei kyllä virallisesti ole huvipuiston nimi. Tarkkasilmäiset ovat varamaan huomanneet että Powerparkin sisäänkäyntikyltissä lukee "PowerLand". ;)


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija