Sivu 1/1

Trombi

Lähetetty: 8.7.2019 20:58
Kirjoittaja Siru84
Sori kun teen vanhoista laitteista keskusteluja, mutta ei näy enää topicceja olevan :S Harmi koska olisin halunnut tästä(kin) laitteesta kuulla ensikäden kommentteja kun tämä helvetinhäkki aikoinaan Särkänniemelle tuli. Mä olen nyt vakavasti harkinnut tähän menoa, mutta mua hermostuttaa älyttömästi se, että pääseekö siitä putoamaan? Ja tuleeko siinä mustelmia? Onko olo kuin pesukoneessa? Miellyttävä ajokokemus ei taida olla? Olen suht laiha ja lyhyt niin onko se huono kombo tällaisessa laitteessa?

Re: Trombi

Lähetetty: 9.7.2019 12:50
Kirjoittaja Sienimursu
Olin itse laiha(hko ;) ) ja lyhyt kun tässä kävin ekaa kertaa, ei putoa tosiaan mutta epäturvallinen olohan siinä vähän tulee ja en suosittele trombiin menoa ihan vaan sen takia että ajo on erittäin epämiellyttävä ja siitä voi nauttia vain jos tietää etukäteen miten ajoittaa pään nojaamiset yms. käännöksiin mennessä, ja tämä koskee vain keskipaikkoja, ulkopaikoilla ei mitään mahollisuutta nauttia. Priimaesimerkki siitä miksi Zamperlan pitäisi pysyä flättien ja lastenratojen teossa. ;)

Re: Trombi

Lähetetty: 9.7.2019 14:49
Kirjoittaja JP
Trombi on kyllä sellainen kidutuskone että sattuu jo ajatella pelkkää ajokokemusta. Varsinkin jos olet reunimmaisilla paikoilla - ne kaksi keskimmäistä paikkaa saa tosiaankin vähiten sitä pesukonerummutusta. Se mitä Sienimursu jo sanoikin, niin Zamperlan ei tulisi tehdä vuoristoratoja ollenkaan. Ne on heidän osaltaan aina aikamoisia fiaskoja.

Elättelen toivoa että Särkkä vaan romuttaisi joku vuosi koko Trombin ja hommaisi uuden radan tilalle. Varsinkin nyt kun Poweri ja Lintsi on saaneet mittaavan luokan vuoristoradan, niin nyt ois kyllä Särkän vuoro saada Tornadolle vauhdikas pikkuveli.

Re: Trombi

Lähetetty: 10.7.2019 22:07
Kirjoittaja Siru84
JP kirjoitti:Trombi on kyllä sellainen kidutuskone että sattuu jo ajatella pelkkää ajokokemusta. Varsinkin jos olet reunimmaisilla paikoilla - ne kaksi keskimmäistä paikkaa saa tosiaankin vähiten sitä pesukonerummutusta. Se mitä Sienimursu jo sanoikin, niin Zamperlan ei tulisi tehdä vuoristoratoja ollenkaan. Ne on heidän osaltaan aina aikamoisia fiaskoja.

Elättelen toivoa että Särkkä vaan romuttaisi joku vuosi koko Trombin ja hommaisi uuden radan tilalle. Varsinkin nyt kun Poweri ja Lintsi on saaneet mittaavan luokan vuoristoradan, niin nyt ois kyllä Särkän vuoro saada Tornadolle vauhdikas pikkuveli.


Eli ette edes suosittele sitä, että kokeilisin sen? :DD Mä loukkasin itseni tiistaina kun kaaduin kotona ja on kankku kipeänä sekä käsi, niin en lähtis kyllä just nyt mihinkään Trombiin :DD Huomenna silti huvipuistoon tuttavaperheen kanssa niin toivottavasti menee hyvin. Vähän offtopic sori :redface:

Mä laitoin Särkänniemelle muuten viestiä aiheesta, että voisivat heivata tämän pois. Totesi vain, että vie kehitystiimille palautteen, mutta saa nähdä. Varmaan jos moni asiasta sanoisi, voisi tapahtua. Kyllähän pääsymaksukin otettiin pois kun tarpeeksi moni siitä "valitti" aikoinaan. Millainen vuoristorata Trombin tilalle sopisi?

Re: Trombi

Lähetetty: 13.7.2019 12:25
Kirjoittaja Huvipuistomies
JP kirjoitti:Trombi on kyllä sellainen kidutuskone että sattuu jo ajatella pelkkää ajokokemusta. Varsinkin jos olet reunimmaisilla paikoilla - ne kaksi keskimmäistä paikkaa saa tosiaankin vähiten sitä pesukonerummutusta.


Täysin samaa mieltä kyllä tästä. Olen aina saanut olkapääni mustelmille Trombissa ja ajokokemus on kaikkea muuta kuin miellyttävä. En voi mitenkään suositella laitetta, mutta kaipa se kerran pitää kokea todetakseen tehneensä virheen :D

Re: Trombi

Lähetetty: 13.7.2019 13:37
Kirjoittaja Lunatic
Kaikkea voi kokeilla kerran, vaikka giljotiinia. ;)

Zamperlan Volare taitaa olla yksi parjatuimmista vuoristoratamalleista SLC:n ohella, mutta tietysti lopullisen mielipiteen muodostat sinä itse kokemuksen perusteella. Kannattaa kuitenkin varautua siihen että niitä mustelmia voi tulla, melko epämukavahan tuo on. Putoamaan siitä tuskin pääsee vaikka kyyti kieltämättä siltä tuntuukin, onhan noita maailmalla käytössä useita kappaleita ollut pitkään enkä ainakaan itse ole tietoinen että ikinä kukaan olisi pudonnut.

Olen kyllä myös itse sillä linjalla että romutukseen Trombi ja jotain uutta kivempaa tilalle, aikansa elänyt häkkyrä jota moni tuntuu inhoavan.

Re: Trombi

Lähetetty: 20.7.2019 13:20
Kirjoittaja Sienimursu
Kävin nyt eilen ekaa kertaa sitten v. 2015 kokemassa Trombin taas, yhtä karmea kun muistelin. Kidutusväline ja kukaan ei ollut ikinä jonossa vaikka puisto täynnä (tosin reiluuden merkeissä, Half Pipekin oli aivan tyhjillään samoin Hype, eli taisi pääasiassa olla lapsiperheitä). Romuttakaa ja korvatkaa vaikka El-Locolla.

Re: Trombi

Lähetetty: 7.9.2019 22:01
Kirjoittaja Siru84
Tuli vihdoinkin koettua tämä! Ja ei se sitten niin paha ollutkaan kuin olen kuvitellut. Tykkäsin jopa! :o Olen yllättynyt. X:n jälkeen kävin ja ei tuntunut missään sen jälkeen, hah! Otin jonkun täältä olevan neuvosta vaarin ja menin sisempään etten reunimmaiseen paikkaan. Voisi sitä toisenkin kerran kokeilla vielä :D

Re: Trombi

Lähetetty: 18.9.2019 20:09
Kirjoittaja Siru84
Pienen sätkyn sain tästä, koska luin väärin. Luin, että Trombi lentää... niinku pois kokonaan :DD

Kuva

Re: Trombi

Lähetetty: 19.9.2019 1:03
Kirjoittaja Arttu
Toiveajattelua tollanen :o