Särkänniemen Kohteet

Keskustelua Särkänniemestä.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
TheLukki
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 1.8.2015 16:57

Särkänniemen Kohteet

ViestiKirjoittaja TheLukki » 29.11.2015 13:21

Höh tyhmää kun särkänniemi panostaa vain johonkin urheiluun. delfinaarion tilalle olisi voinut tulla joku hieno laite, mutta ei! Tietenkin joku urheilumaa. Tai esimerkiksi aikamaton tilalle tuli sählykenttä tai joku semmonen. :evil: Eikö huvipuistoon mennä tunnelman, laitteiden, herkkujen ja naurun takia? Ei liikunta harkkojen takia! Ja oli se koiramäkikin vähä huono hanke. Tämä on se syy miksi en pidä särkänniemestä, kun se ei panosta enää hirveästi laitteisiin.

Muistakaa tämä on oma mielipiteeni.
Trrrrrrrrr... Woaaaaaaaaah!

AapoSa
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 1.3.2015 16:59
Paikkakunta: Tampere

Re: Särkänniemen Kohteet

ViestiKirjoittaja AapoSa » 6.12.2015 12:23

TheLukki kirjoitti:Höh tyhmää kun särkänniemi panostaa vain johonkin urheiluun. delfinaarion tilalle olisi voinut tulla joku hieno laite, mutta ei! Tietenkin joku urheilumaa. Tai esimerkiksi aikamaton tilalle tuli sählykenttä tai joku semmonen. :evil: Eikö huvipuistoon mennä tunnelman, laitteiden, herkkujen ja naurun takia? Ei liikunta harkkojen takia! Ja oli se koiramäkikin vähä huono hanke. Tämä on se syy miksi en pidä särkänniemestä, kun se ei panosta enää hirveästi laitteisiin.

Muistakaa tämä on oma mielipiteeni.


Oon kyllä täysin samoilla linjoilla sun kanssa.
Noita kaikenlaisia KoiraMuumiAngrybirds-maaländejä alkaa olla särkässä ja suomessa ihan liikaa eivätkä ne ole hyödyllisiä liiketoiminnalle muuta kuin yhden hassun kauden verran, jos sitäkään. Nyt olis korkea aika ottaa mallia maailmalta ja alkaa tehdä LAITTEITA, ei niiden tarvitse olla mitään tajunnanräjäyttäviä, mutta laitteita! Niitähän varten huvipuistoihin juuri tullaan. Niitä (ja jo olemassaolevia) laitteita voisi sitten teemoittaa rankallakin kädellä, mutta ei nyt sentään kokonaista aluetta jossa ei ole edes laitteita! Olen puhunut.
Särkänniemi paras niemi.
11 kesän kausarilainen


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 1 vierailija