Särkänniemi 2019

Keskustelua Särkänniemestä.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

jkeyboy
Jäsen
Viestit: 46
Liittynyt: 24.3.2015 9:07

Re: Särkänniemi 2019

ViestiKirjoittaja jkeyboy » 7.1.2019 7:43

Itselleni tuo Half Pipen siirtosuunnitelma ei tullut kovin suurena uutisena, sillä kuulin viime kesänä nimeltämainitsemattomasta lähteestä Särkänniemen kulisseista, että puiston johdolla on ollut jo hetken aikaa halu tehdä huvilaitealueesta yhtenäisempi. Half Pipen siirto on ollut yksi näistä suunnitelmista ja myös Koskiseikkailun (vaikkakin se on mitä suurimmalla todennäköisyydellä hieman epärealistinen toteutuksen kannalta). Ilmeisesti haluna olisi saada kaikki laitteet yksien aitojen sisäpuolelle, jotta esimerkiksi yksityistilaisuuksien järjestäminen (esim. "Vuokraa puisto yrityksesi työntekijöille"-tyyppiset) olisi helpompaa ja samalla muut kohteet voitaisi pitää auki muulle yleisölle.

Mielestäni Särkänniemi on kulkemassa oikeaan suuntaan näiden suunnitelmien kanssa. Särkänniemi on aina tuntunut vähän autiolta laitteiden erittäin väljän sijoittelun ansiosta. Mutta viimeaikaisten laitehankintojen ja niiden sijoittelun ansiosta alkaa vaikuttaa siltä, että Särkänniemi on vihdoin hyödyntämässä potentiaaliaan ja luomassa yhtenäisempää ilmettä.

Mitä tulee tuohon vuoden 2019 uutuuteen, ja mahdolliseen nimeen Boom, kuulostaa minun korvaani laukaistavalta tornilta. Olisiko kenties S&S Sansein Combo Tower (laukaisu + vapaapudotus samassa tornissa) tuloillaan? Erottuisi myös Linnanmäen vanhuksesta tuolla vapaapudotusosuudellaan.

Sienimursu
Jäsen
Viestit: 365
Liittynyt: 9.10.2013 20:03

Re: Särkänniemi 2019

ViestiKirjoittaja Sienimursu » 8.1.2019 0:31

jkeyboy kirjoitti: S&S Sansein Combo Tower (laukaisu + vapaapudotus samassa tornissa) tuloillaan? Erottuisi myös Linnanmäen vanhuksesta tuolla vapaapudotusosuudellaan.

Siinä tapauksessa olisi varmaan kyseessä tämmöinen: https://youtu.be/MX4YQyA38u0?t=8

Noissa uusimissa on ainakin kapasiteetti huomattavasti parempi mutta olen myös nähnyt sanottavan että eivät ole lähes yhtä voimakkaita kun vanhemmat space shotit.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija