Linnanmäki 2017

Keskustelua Linnanmäestä.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
Arttu
Admin
Viestit: 851
Liittynyt: 28.12.2005 16:37
Paikkakunta: 09

Re: Linnanmäki 2017

ViestiKirjoittaja Arttu » 29.4.2017 8:34

Avajaisissa tuli käytyä ja puisto näytti upealle :) Kuitenkin Magia jäi vielä testaamatta, koska ostin puolison kanssa vaan 2x laitelippu/pelilippu kombon ja laiteliput meni Kingiin. Ehkä ensi viikolla on sitten Magian vuorokin :P

Minä
Jäsen
Viestit: 256
Liittynyt: 20.2.2008 9:37

Re: Linnanmäki 2017

ViestiKirjoittaja Minä » 3.5.2017 23:00

Lauantaina tuli käytyä parikin kertaa Magiassa ja täytyy myöntää, että tunnelmat ovat hyvin ristiriitaiset. Laite on minusta todella tyylikäs Puna/musta/valko värimaailman ansiosta ja nimi Magia sopiikin siltä osin kuin nenä päähän. Olisin ehkä hieman enemmän toivonut teemoitusta laitealueelle (ohjauskopit varsinkin kaipaavat väriä), mutta ehkä asiaan saadaan vielä muutosta tämän kauden aikana.

Itse ajo alkaa erittäin lupaavasti: Alkupyöritys tuntuu oikeasti todella hurjalta ja tuli kyllä yllätyksenä miten nopeasti laite pyörähti ''maksiminopeuteen''. Ajelu kuitenkin hidastuu merkittävästi parin kierroksen jälkeen ja laite nousee hitaasti pystyasentoon. Loput ajosta onkin leppoisaa menoa, ainakin jos vertaa millaisella pyörityksellä laite lähti käyntiin. Loppua kohden pyöritys alkaa taas hieman nopeutua, mutta ennen kuin päässään läheskään samanlaiseen pyöritykseen kuin alussa, ajo päättyykin.

Itselleni jäi hieman antiklimaattinen olo koko laitteesta. Mielestäni Magiassa on runsaasti potentiaalia, mutta nykyinen ajo-ohjelma on omasta mielestäni susi. Parempi ratkaisu olisi ehkäpä ollut se, että nopea pyöritys olisi tullut vasta ajon lopussa: näin ehkä hitaampikin ajo olisi tuntunut vähän hurjemmalta? Vielä parempi olisi ollut, että ajossa olisi ollut useampi nopea ja hidas osuus vuorotellen. Alun pyöritys oli kuitenkin sen verran kovaa linkoamista, että en todellakaan toivoisi koko ajon olevan samanlaista. Nykyisellään Magia sai kaipaamaan Kieppiä entistä enemmän, mutta jos laitteen parhaimpia ominaisuuksia saataisiin paremmin korostettua, niin silloin kyseessä on oikein kelpo laite :).

Avatar
Arttu
Admin
Viestit: 851
Liittynyt: 28.12.2005 16:37
Paikkakunta: 09

Re: Linnanmäki 2017

ViestiKirjoittaja Arttu » 4.5.2017 10:02

Ulkopuolisin silmin fiilikset tuntuu kanssa samalle, eli ne taikatemput heitetään heti ensimmäisten sekuntien aikana ja loppu onkin vaan sellaista leppoisaa pyöritystä. Ei toki siinäkään mitään huonoa ole. Noh, tänään kun onneks työt sallii niin pääsee itsekin kyytiin kokemaan sen Magian magian. :)

Sienimursu
Jäsen
Viestit: 295
Liittynyt: 9.10.2013 20:03

Re: Linnanmäki 2017

ViestiKirjoittaja Sienimursu » 29.6.2017 22:45

Tosiaan kävin tänään Magiassa ja tässä tulee:

Minulle yllätyksenä, rakastin Magiaa :eek:

Luulin aluksi että jatkuva pyöritys ottaisi vatsasta tai saisi pään huimaamaan kuten minulla käy helposti, mutta ei yhtään! pystyin käymään peräkkäin jopa. Alun pyöritys on vielä nopeampaa kyydissä kuin miltä näyttää (ihan gravitron-tason pyöritystä ellei nopeamman tuntuista kun on avoin) ja vaikka seuraava kohta on "leppoisaa" se silti tuntuu ja ajo on hauskaa, varsinkin kun laite on pystyasennossa. Magia on myös paljon isompi livenä.
Lopun vastasuuntaan pyöriminen taas oli eri tavalla hauskaa, nimittäin se tuntui jotenkin "katapulttimaiselta".

Minusta tosi hyvä korvaus Kiepille, ainoa valitus on että takana kalliolla ei ole isoa nimikylttiä (tai vastapainossa kuten monissa muissa tätä mallia)

5/5

(Ukko taasen huononee vuosi vuodelta, tänä vuonna työntekijät erikseen sanovat asiakkaille että päätä pitää pitää takana vahvasti, mutta se ei auta, silti saa aivotärähdyksen)

Gabriel
Uusi Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 8.2.2017 14:03

Re: Linnanmäki 2017

ViestiKirjoittaja Gabriel » 18.8.2017 11:11

Magian ajo-ohjelma ei toiminut mulle, en ymmärrä alun täyttä häkää ja lopun köröttelyä :S

Sama kun x menis alkuun täydet 5 kierrosta ja sitten keinuttais 3 minuuttia viikinkilaivan päivitetyssä versiossa... Nukahtaisin :DD


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron