Linnanmäki 2017

Keskustelua Linnanmäestä.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
Arttu
Admin
Viestit: 845
Liittynyt: 28.12.2005 16:37
Paikkakunta: 09

Re: Linnanmäki 2017

ViestiKirjoittaja Arttu » 29.4.2017 8:34

Avajaisissa tuli käytyä ja puisto näytti upealle :) Kuitenkin Magia jäi vielä testaamatta, koska ostin puolison kanssa vaan 2x laitelippu/pelilippu kombon ja laiteliput meni Kingiin. Ehkä ensi viikolla on sitten Magian vuorokin :P

Minä
Jäsen
Viestit: 256
Liittynyt: 20.2.2008 9:37

Re: Linnanmäki 2017

ViestiKirjoittaja Minä » 3.5.2017 23:00

Lauantaina tuli käytyä parikin kertaa Magiassa ja täytyy myöntää, että tunnelmat ovat hyvin ristiriitaiset. Laite on minusta todella tyylikäs Puna/musta/valko värimaailman ansiosta ja nimi Magia sopiikin siltä osin kuin nenä päähän. Olisin ehkä hieman enemmän toivonut teemoitusta laitealueelle (ohjauskopit varsinkin kaipaavat väriä), mutta ehkä asiaan saadaan vielä muutosta tämän kauden aikana.

Itse ajo alkaa erittäin lupaavasti: Alkupyöritys tuntuu oikeasti todella hurjalta ja tuli kyllä yllätyksenä miten nopeasti laite pyörähti ''maksiminopeuteen''. Ajelu kuitenkin hidastuu merkittävästi parin kierroksen jälkeen ja laite nousee hitaasti pystyasentoon. Loput ajosta onkin leppoisaa menoa, ainakin jos vertaa millaisella pyörityksellä laite lähti käyntiin. Loppua kohden pyöritys alkaa taas hieman nopeutua, mutta ennen kuin päässään läheskään samanlaiseen pyöritykseen kuin alussa, ajo päättyykin.

Itselleni jäi hieman antiklimaattinen olo koko laitteesta. Mielestäni Magiassa on runsaasti potentiaalia, mutta nykyinen ajo-ohjelma on omasta mielestäni susi. Parempi ratkaisu olisi ehkäpä ollut se, että nopea pyöritys olisi tullut vasta ajon lopussa: näin ehkä hitaampikin ajo olisi tuntunut vähän hurjemmalta? Vielä parempi olisi ollut, että ajossa olisi ollut useampi nopea ja hidas osuus vuorotellen. Alun pyöritys oli kuitenkin sen verran kovaa linkoamista, että en todellakaan toivoisi koko ajon olevan samanlaista. Nykyisellään Magia sai kaipaamaan Kieppiä entistä enemmän, mutta jos laitteen parhaimpia ominaisuuksia saataisiin paremmin korostettua, niin silloin kyseessä on oikein kelpo laite :).

Avatar
Arttu
Admin
Viestit: 845
Liittynyt: 28.12.2005 16:37
Paikkakunta: 09

Re: Linnanmäki 2017

ViestiKirjoittaja Arttu » 4.5.2017 10:02

Ulkopuolisin silmin fiilikset tuntuu kanssa samalle, eli ne taikatemput heitetään heti ensimmäisten sekuntien aikana ja loppu onkin vaan sellaista leppoisaa pyöritystä. Ei toki siinäkään mitään huonoa ole. Noh, tänään kun onneks työt sallii niin pääsee itsekin kyytiin kokemaan sen Magian magian. :)


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa