Särkänniemi (26.5.-27.5.2017)

Tänne voit kirjoitella raportteja huvipuistomatkoistasi. Kannattaa pistää myös linkki mahdollisiin kuviin kyseiseltä matkalta.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
Siru84
Jäsen
Viestit: 249
Liittynyt: 19.4.2014 21:41
Paikkakunta: Tampere

Särkänniemi (26.5.-27.5.2017)

ViestiKirjoittaja Siru84 » 17.6.2017 19:59

Tästä tullut jo melkein perinne, että kahden ystäväni kanssa käydään Särkänniemessä ja tänä vuonna kävimme aikataulujen yhteensovittamisen takia jo 26.5-27.5.2017. Ilma oli suht lämmin perjantaina 26.5. mutta lauantaina satoi koko ajan. Onneksi ei ollut kaatosade, mutta sellainen ärsyttävä sade kuitenkin :( Olen ollut jonkinlainen hurjapää nuorempana, mutta ikä on tehnyt sen tehtävän etten enää pysty menemään laitteisiin. Pyöriviin ainakaan :( Silti rakkauteni huvipuistoja kohtaan on säilynyt muuttumattomana ;)

Perjantaina 26.5. saavuimme Särkänniemeen vähän ennen kolmea sillä ystäväni matkusti Turusta ja meidän piti käydä syömässä ja viemässä tavarat kämpilleni ennen kuin lähtisimme Särkänniemeen. En muista laitejärjestystä, mutta kävimme Tukkijoessa, Majakassa, Tornadossa, Pikku Hinaajassa ja Koskiseikkailussa. Koskiseikkailun iso koski ei ollut toiminnassa ja kysyttyäni asiaa Särkänniemen facebookissa, sanoivat kyseessä olevan tekninen vika.

Lauantaina 27.5. saavuimme Särkänniemeen isommalla porukalla kun kahden ystäväni lisäksi seuraan liittyi poikaystäväni. Olimme 12 aikaan paikalla ja en muista enää järjestystä missä kävimme, mutta laitan tähän kuitenkin arvosteluja.

Tornado
- Rakastin tätä laitetta nuorempana ja kävin tässä useammankin kerran kunnes useita vuosia sitten kävi sellainen juttu, että kun laite oli lähdössä, mulla aukes turvapuomi ja menin paniikkiin. Sen jälkeen avautui muillakin jolloin laite pysähtyi ja turvalaitteet tarkistettiin uudelleen. Sen kerran jälkeen en uskaltautunut enää mennä Tornadoon saatuani jonkinlaisen trauman :( Viime vuonna sitten kävin useamman vuoden jälkeen kun ystäväni sai mut maaniteltuani siihen ja se on yhtä ihana kuin muistin. Laitteesta saa ihanan adrealiinishotin jonka jälkeen tuntuu, että uskaltaisi mennä sellaisiinkin laitteisiin mihin on tuntunut pää aiemmin sanovan kieltävän vastauksen ;)
Arvosana: 5/5

MotoGee
- Mulla on viha-rakkaussuhde tähän laitteeseen. Alku tuntuu jotenkin liian hurjalta ja siksi se on se viha-rakkaussuhde :D Huipusti silti tehty ja teemoitettu :!:
Arvosana: 4/5

Hurricane
- Tässä tulee jo vähän huono olo kun se tekee vähän samanlaista liikettä kuin Viikinkilaiva :redface: Kuului yhteen lempi laitteistani joskus, mutta ei enää niinkään.
Arvosana: 3/5

Tukkijoki
- Käytiin tässä varmaan neljä kertaa tai jotain ja ihan paras! Legendaarinen laite :geek:
Arvosana: 5/5

Koskiseikkailu
- Sen vaivan jonka näkee päästäkseen tähän laitteeseen ei ole sen väärti. Hurjakuru Linnanmäellä on parempi. Silti tämäkin on aina "pakko" käydä läpi, vaikka tällä kertaa se olikin vain läpiajoa teknisten vikojen vuoksi.
Arvosana: 2/5

Majakka
- Ihana vapaapudotuslaite joka on sopivan kesy ;) Jos menee Näsijärven puolelle, laite tuntuu jotenkin hurjemmalta jostain syystä :D
Arvosana: 5/5

Vauhtimato
- Lapsuuteni suuri suosikki, mutta ei tämä enää aiheuta samanlaisia säväreitä kuin silloin muinoin. Nostalgiapärinöissä silti pakko aina käydä :DD
Arvosana: 4/5

Pikku Hinaaja
- Mun on pakko pitää silmiä tässä kiinni jotta ei tule huono olo. Silti käyn tässä laitteessa lähes joka kerta kun Särkänniemessä olen :DD
Arvosana: 3/5

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija