Sateisessa Seiterässä 20.4.2006

Tänne voit kirjoitella raportteja huvipuistomatkoistasi. Kannattaa pistää myös linkki mahdollisiin kuviin kyseiseltä matkalta.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
Pia
Moderaattori
Viestit: 1811
Liittynyt: 28.12.2005 22:36
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Sateisessa Seiterässä 20.4.2006

ViestiKirjoittaja Pia » 20.4.2006 20:07

Nyt on huvipuisto/tivoli kesä 2006 avattu!. Kävin tänään Seiterässä ottamassa muutaman kuvan.

Jossain näistä topiceista kysellään kovasti, että koska kannattaa mennä huvipuistoihin? Tämä päivä olisi ollut monelle friikille hyvä vierailupäivä ainakin tuolla Seiterässä. Ihmisiä ei kovinkaan paljoa siellä vesisaateen keskellä ollut.

Seiterän uutuuskin, Lohikäärme on saapunut paikalle, kuten Juice tuolla tivolit puolella jo kertoili. Katselin muutaman kierroksen sen pyörimistä ja pettymys oli siihen nähden suuri, ettei laitetta todellakaan ajeltu kuin muutama hassu kierros (toki, tuo voi johtua huonosta säästä).

Kaikkein jännin juttu tuossa vierailussa oli, kun huomasin, että uuden laitteen kuskiksi oli laitettu vanhemmanpuoleinen henkilö, joka yllättäen ei osannut sanaakaan suomea... Viereisessä laitteessa oli kaveri joka sentään puhui muutaman sanan suomea. Ihmetyttää vain, että kun pikku-Liisan äiskä haluaa tietää jotain oleellista laitteesta niin kuinkakohan käy jos englanti ei häneltä taitu? (enpä muuten saannut englanniksikaan tietää sitä mitä halusin, koska kummatkaan heistä eivät tienneet vastausta :( )

Näitä muutamaa pikkukohtaa lukuunottamatta tunnelma oli ihan hauska ja se tuoksu mikä sieltä puistosta tuli sai mieleeni jälleen lapsuuden ja sirkuksen!!
- Pia

"Kukaan meistä ei ole täydellinen, ja minä olen siitä täydellinen esimerkki ;)."

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa