Pikajuna vs Idän Pikajuna

Huvipuistoihin liittyvää yleistä keskustelua.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Kumpi on parempi?

Pikajuna
4
44%
Idän Pikajuna
5
56%
 
Ääniä yhteensä: 9

vuoristoratafani
Jäsen
Viestit: 70
Liittynyt: 9.4.2015 15:32
Paikkakunta: Kaarina

Pikajuna vs Idän Pikajuna

ViestiKirjoittaja vuoristoratafani » 23.4.2015 13:55

Kumpi Suomen kahdesta Mack powered coasterista onkaan parempi? Kertokaa ja perustelkaa mielipiteenne.

Avatar
KINGI
Jäsen
Viestit: 144
Liittynyt: 20.3.2014 19:10

Re: Pikajuna vs Idän Pikajuna

ViestiKirjoittaja KINGI » 23.4.2015 15:20

Khyll Idän Pikajuna on parempi koska menee kovempaa vauhtia ja enemmän käännöksiä. Pikajuna on pienille lapsille suunnitellumpi rata. Vanha kunnon Idän Pikajuna se sentään on oikea kunnon matka vaikka rata aika lyhyt onkin. Pikajunassa on vain pari käännöstä, alamäki, suoraa ja pieni ylämäki. Idän Pikajunassa mennään nopeampaa vauhtia, hienompi, vaunut ihhanan heiveröisen tuntusia, ja pari "pääpalkkiin" tilannetta. Muistan yhä kun kävin siinä ekaa kertaa ja pelotti että taju lähtee! En tiedä kumpi on pidempi mutta Idän Pikajuna menee aina ainakin sen 3-10 kiekkaa, kun taas Pikajuna vain 2-5 kiekkaa.. Mutta Idän Pikajuna on minusta parempi, hienompi ja se vaan on se mun mielipide. Jos jollain tietoa niin molempien ratojen pituudet kiitos :)
Kun naamasi on vihreä, olet kieppunut laitteissa liikaa :mrgreen:

Avatar
-Insane-
Jäsen
Viestit: 417
Liittynyt: 12.7.2007 14:36

Re: Pikajuna vs Idän Pikajuna

ViestiKirjoittaja -Insane- » 23.4.2015 19:54

Kyl Idän Pikajuna vie tän viihdyttävyydessä. En tiedä meneekö se yhtään sen lujempaa kuin Pikajuna mutta tiukat kurvit tekee siitä paljon vauhdikkaamman tuntuisen. Ja tosiaan Tykkimäellä ei oo aina nuo jonotukset niin justiinsa eli kierroksia saa usein enemmän kuin sen kolme.
Hugging six rabbits and having pink nightmares.

Avatar
Ihme Mies
Jäsen
Viestit: 694
Liittynyt: 30.7.2008 22:37

Re: Pikajuna vs Idän Pikajuna

ViestiKirjoittaja Ihme Mies » 23.4.2015 21:22

-Insane- kirjoitti:Ja tosiaan Tykkimäellä ei oo aina nuo jonotukset niin justiinsa eli kierroksia saa usein enemmän kuin sen kolme.


No kaikkihan on ihan kiinni siitä, että milloin puistoon menee. Olen saanut kolme kierrosta vaunusta nousematta Tulireessäkin, joten varmaan niitä kierroksia saa hiljaisina aikoina Pikajunassakin.

Mitä taas tulee noiden ratojen vertailuun, niin vähän vaikea valinta. Kumpikin on kokemuksena sieltä huonommasta päästä Blauer Enzianien joukossa. Ei sillä että mikään niistä erityisen mahtava olisi, mutta kyllä esim. Alpenexpress, Dynamite Express tai Grottenblitz on ihan eri kokemus kuin nämä pikajunat.

Sanotaan nyt sitten vaikka että Tykkimäki on parempi, kun en ole käynyt siellä vuosikausiin, niin en ihan tarkasti muista rataprofiilia. (En kuitenkaan laita tätä valintaa äänestykseen, vaan äänestän tyhjää...)


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija

cron