Nokkakiven Laitteet

Keskustelua Nokkakiven puistosta.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
TheLukki
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 1.8.2015 16:57

Nokkakiven Laitteet

ViestiKirjoittaja TheLukki » 27.6.2016 17:53

Haen tässä nyt sitä että mietitään millaisia Laitteita nokkakivelle tulisi/sopisi tulevaisuuessa. 2017 tai 2018 vuodelle esimerkiksi cortina jet on tietääkseni varastossa paloina. Joten ehkäpä se ilmestyy lähivuosina keskuuteemme. Cortina jet sopisikin hyvin nokkikseen. Omasta mielestäni ainakin.

Aihe on muuten tehty myös siihen että kun se uutuus vihdoinkin paljastuu. Niin siitä voi sitten löpistä täälläkin, mutta kaippa sille joku tekee siihen ihan oman aiheensa.

Voisiko muuten joku minua viisaampi kertoa yrittääkö Lauri pelastaa/säästää noita vanhoja laitteita ajalta: 1970-1990 ottaako hän ne sitten pikku hiljaa omaan puistonsa?? :geek:


Mutta siis millaisia laitteita Nokkakiveen sopisi. Linkatakaa tai kertokaa
Kun siis jos nokkakivelle hankitaan laite, niin yleensähän se on jonkun toisen huvipuiston vanha laite. Tai jos ostetaan uus niin se on aika yksinkertainen.

Nokkakiven laitteet ovat:

-hauskoja ei hurjia

-klassikoita

-nostalgisia

-hyvällä tavalla omalaatuisia

-useimmat Vanhoja mutta uusiakin löytyy

Esimerkiksi Cyclon on:

Hauska ei hurja, Hyvällä tavalla omalaatuinen ja melkein nostalginen. (Ja tällä tarkoitan sitä, että se on mitä todennäköisemmin nostalginen vain itse Lukille. :DD )

Ja sori mutta valitettavasti seuraavan kuukauden jälkeen on jo syksy eli syyskuu, joka tarkoittaa sitä että kaikki jotka vihaavat syksyä saattavat masentua elokuun viimeisenä päivänä. :rolleyes: nauttikaa kesästä vielä kun voitte
Trrrrrrrrr... Woaaaaaaaaah!

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija

cron