Planet Coaster

Tällä alueella keskustellaan huvipuistopeleistä, kuten Rollercoaster Tycoonista tai NoLimitsista.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
Samulila
Jäsen
Viestit: 295
Liittynyt: 16.5.2009 19:36

Re: Planet Coaster

ViestiKirjoittaja Samulila » 25.7.2020 14:21

KingdaKa kirjoitti:Vaihdoin itsekin parempaan tietokoneeseen alkuvuodesta, ja Planet Coaster olikin karanteeniajan pelastus. Myös kaikki DLC:t tuli hankittua. Tätä peliä on odotettu RCT3:sta saakka, nyt kun päästiin eroon gridistä ja kulmikkuudesta on puistojen suunnittelu lähes rajatonta. Ainoa moitteena pelistä on laitevalikoima, joka on ainakin RCT3:en ja sen lisäosiin verrattuna suppea. Toivottavasti peliin tehdään vielä päivityksiä/lisäosia jossa saadaan uusia objekteja. Vuoristoradoista tuntuu löytyvän vähintäänkin kaikki ne olennaisimmat, mutta tottakai olisin halunnut rakentaa omaan puistooni RMC:n Raptor-radan, joka olikin yksi niitä harvoja joka pelistä vielä puuttuu. :D


Harmittavasti en usko, että peliin on enää hirveästi tulossa lisäsisältöä ainakaan suoraan Frontierilta, koska niiden panostus on nyt kokonaan PlanetZoossa ja PlanetCoasterin konsoli versiossa. Kieltämättä tuntuu, että sisältöä saisi olla vielä enemmän kuin nyt. Itseä on esimerkiksi ärsyttänyt teräksisen WildMouse radan puute. :D Workshoppiin tulee onneksi kohtalaisella tahdilla ihan hyviä objekteja.

Avatar
Arttu
Admin
Viestit: 1040
Liittynyt: 28.12.2005 16:37
Paikkakunta: 09

Re: Planet Coaster

ViestiKirjoittaja Arttu » 25.7.2020 18:57

Objektitkin on aika ontuvia vielä ja itse huomasin Planettia pelatessa, että kun teemoitusta alkaa tekemään, niin pelimoodi hakee kaikki teemoitukset kerralla esille (Siis customit) ja kun niitä alkaa koneen muistissa olemaan tarpeeksi, jumittuu peli todella helposti tehokkaallakin koneella.. Pari kertaa oon poistanut kaiken ylimääräisen ja yrittänyt saada pidettyä, huonolla menestyksellä tosin planetin pelattavuutta yllä puistolatauksissa, joissa ei ole mukana custom sceneryä.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija