Sivu 1/1

Kadonneet viestit

Lähetetty: 15.12.2018 14:47
Kirjoittaja Zorlim
En oikein sulata vanhojen keskusteluketjujen häviämistä, siellä oli monia hienoja ja legendaarisia keskusteluja. Tykkäsin lukea niitä joskus vieläkin.

Toivottavasti vanhat keskustelut saadaan takaisin! :?:

Re: Kadonneet viestit

Lähetetty: 15.12.2018 19:04
Kirjoittaja Arttu
Viestejä ei poistettu noin rankalla kädellä tarkoituksella. Yritämme palauttaa viestit mahdollisimman pian suosittuihin ja useita keskusteluja sisältäviin aihealueisiin.

Pitää kuitenkin muistaa, että tallennustilamme palvelimella on rajallinen, joten joka ikistä keskustelua emme pysty pitämään jotta uuttakin keskustelua mahtuu mukaan.

Re: Kadonneet viestit

Lähetetty: 16.12.2018 2:05
Kirjoittaja Jussunen
Arttu kirjoitti:Viestejä ei poistettu noin rankalla kädellä tarkoituksella. Yritämme palauttaa viestit mahdollisimman pian suosittuihin ja useita keskusteluja sisältäviin aihealueisiin.

Hienoa, että kaikkia vanhoja keskusteluja ei poisteta. :) On kuitenkin ymmärrettävää, että kaikki vanhat keskustelut eivät voi jäädä. Jätän toiveen historiallisia tietoja sisältävien keskustelujen palauttamisesta, sillä niistä löytyy paljon sellaista tietoa, mitä ei muualta netistä vielä löydy, joten niiden katoaminen olisi harmillista.