Sivu 1/1

Tusenfryd

Lähetetty: 23.6.2017 17:10
Kirjoittaja Puistoilija
En löytänyt palstalta ketjua Oslon lähellä sijaitsevasta Tusenfryd huvipuistosta, joten tein sen itse. Olen vierailemassa puistossa Heinäkuussa ja haluaisin kysyä vinkkejä: kuinka pitkät jonot keskimäärin, kannattaako syödä siellä jne.... Voin tehdä matkaraportinkin myöhemmin. :cool: Ja hieman aiheesta poiketen vinkit Osloon myös kelpaa, kuten edullisia ravintoloita.

Re: Tusenfryd

Lähetetty: 24.6.2017 2:05
Kirjoittaja JP
Olen itse käynyt Norjassa monena kesänä lapsuudessani, ja Tusenfryd oli aina toivomuslistallani. Jostain syystä vanhempani eivät kuitenkaan minua sinne koskaan vieneet, joten en ainakaan itse osaa antaa vinkkejä kysesestä puistosta. Mutta haluan kuitenkin mainita että suhteellisen läheltä Osloa löytyy sellainen paika kuin Bo Sommarland. Kyseinen paikka ei varsinaisesti ole huvipuisto, vaan vesipuisto/puuhapuisto. Silloin kun itse kävin Sommarlandissa yli 15 vuotta sitten niin siellä oli vielä joitain huvipuistolaitteita kuten maailmanpyörä, mutta nyt kun katson heidän nettisivuja niin siellä ei enää näytä olevan juuri mitään huvilaitteita jäljellä. Tästä huolimatta pelkästään jo vesipuistona Bo Sommarland on yksi parhaimpia joissa olen koskaan käynyt. Eli jos Norjan reissullasi sattuu olemaan hyvä sää ja tekee mieli vesipuistoon niin voin lämpimästi suositella Sommarlandia. Yksi juttu mikä kyllä kannattaa ottaa huomioon on että Norjassa ruoka on pirun kallista. Muistan kuinka olisin halunnut Bo Sommarlandissa ostaa pizzaa ruoaksi mutta vanhemmat sanoivat että se oli äärettömän kallista. :/

Re: Tusenfryd

Lähetetty: 30.4.2018 15:15
Kirjoittaja Mikke80
Itse ajattelin kanssa käydä katsomassa tuon Tusenfyrd huvipuiston tässä tulevana kesänä. Koska kyseessä on pidempi kesäloma (3kk) niin olen menossa käymään Norjan jälkeen Italiassa. Matkailulehti Mondo kertoi, että siellä on Gardaland huvipuisto, joka on kuulemma yksi Euroopan parhaimpia, joten taidan käydä sielläkin pyörähtämässä, siis jos kaikki menee ihan nappiin ja aikaa sekä rahaa riittää.