Sivu 1/1

Gröna Lund 2017

Lähetetty: 20.12.2016 15:47
Kirjoittaja huvipuistofani
http://www.gronalund.com/sv/Attraktioner/ikaros/ Tällainen tuonne naapurimaahan tulossa :o

Re: Gröna Lund 2017

Lähetetty: 23.2.2017 13:31
Kirjoittaja Samulila
Eikä näytä tahti hidastuvan lahden toisella puolella vähään aikaan! B&M Inverted rata aiotaan vielä ahtaa jo nyt uskomattomaan ratasokkeloon.

Kuva

Re: Gröna Lund 2017

Lähetetty: 4.12.2019 2:40
Kirjoittaja JP
Gröna Lundissa Blue Harvestin rakentaminen on aloitettu. Tosin tämänhän pitäisi avautua vasta vuonna 2021, eli vielä 1.5 vuotta pitäisi odotella (ellei Gröna ole päättänyt aikaistaa avajaisia meille kertomatta). Alunperinhän tämän piti valmistua oliko se nyt vuodeksi 2019 tai 2020, mutta sitten valmistumista siirettiin ja siirrettiin myöhemmäksi. Kuvat on peräisin ThemeParkReviewn Facebook sivulta.

Mainittakoon tässä vielä että rataan on tullut pari pientä hienosäätöä tässä vuosien varrella, ja mm. yksi inversio on poistettu radan loppupäästä. Jos vertaatte tuota ylempänä olevaa oranssirataa tähän alla olevaan, niin tarkkasilmäiset huomaavat kyllä pienet eroavaisuudet.

Itseäni hiukan harmittaa että Gröna ei tehnyt tästä B&M:n radasta Flying-mallia. Sellainen olisi sopinut paljon paremmin Grönaan juuri tälle layoutille, ja samalla se olisi vielä vienyt vielä reilusti vähemmän tilaa kuin inverted coaster, joka vaatii reilusti tilaa radan alapuolelta.

Joku oli tehnyt myös radasta NoLimit version joka oli itseasiassa erinomainen. Videon voit katsoa täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=x2SagWc5Vcs

Kuva Kuva Kuva
Kuva